« Back to Barnsley College

Class Timetable

October 2019 – December 2019.

All classes are suitable for all levels of fitness and free to Sports Village members. Guests are welcome to attend for a charge of £5.00.

Call 01226 216342 to book your place.

Class Time Duration
Monday
Run X 6.45am 30 mins
Studio Cycle 5.30pm 30 mins
Metafit/HIIT 6.00pm 30 mins
Pilates 6.30pm 60mins
Enduro Circuit 7.30pm 60 mins
Tuesday
Cor’Blimey 6.45am 30 mins
Circuit 5.30pm 45 mins
Battleropes / Weights 7.00pm 60 mins
Virtual Cycle 7.00pm 45 mins
Wednesday
HITT 6.45am 30 mins
Kettlercise 5.45pm 30 mins
Boxercise /HITT 6.15pm 30 mins
Thursday
Studio Cycle 30 6.45am 30 mins
Boxercise /HITT 5.30pm 30 mins
Kettlercise 6.00pm 30 mins
ZUMBA 6.30pm 60mins
Friday
Cor’Blimey 6.45am 30 mins
Virtual Cycle 7.00pm 45 mins
Saturday
Metafit/HIIT 9.15am 30 mins
Bootcamp 9.15am 60 mins
Sunday
Virtual Cycle 10.00am 45 mins

 

Mind Body Spirit Cardio Strengthen and Tone

 

Opening Times

Monday 6.30am - 10.00pm
Tuesday 6.30am - 10.00pm
Wednesday 6.30am - 10.00pm
Thursday 6.30am - 10.00pm
Friday 6.30am - 10.00pm
Saturday 9.00am - 5.00pm
Sunday 9.00am - 5.00pm

Find Us

Honeywell Sports Village,
Honeywell Campus,
Honeywell Lane,
Barnsley,
S75 1BP

Contact Us

01226 216 342